View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001675aMuleExternal Connpublic2011-06-03 09:382011-06-03 15:23
Reportermoo 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product VersionSVN 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001675: amulecmd show dl cannot list Chinese characters
Descriptioneveryting downloaded is fine, the filename is always UTF-8, but no Chinese is shown with show dl

# amulecmd --version
amulecmd SVN compiled with v2.9.1 (Snapshot: rev. 10562)
# amulecmd -c 'show dl'

 > [4.9%] 12/ 13 (03) - Downloading - 162.part.met - Auto [Lo] - 5.78 kB/s
????????????????
 > [5.1%] 15/ 15 +03 (02) - Downloading - 023.part.met - Auto [Lo] - 18.44 kB/s
????

? > [84.4%] 35/ 36 (07) - Downloading - 150.part.met - Auto [Lo] - 42.10 kB/s
TagsNo tags attached.
Fixed in Revision
Operating SystemAny
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0003577)
sturedman (developer)
2011-06-03 14:32

What OS are you running amulecmd with?
Chinese chars don't work in Windows console.
Do Chinese chars work at all in the window you are running amulecmd with?
Can you try to build amulecmd with wx 2.8 and check if it works there ?
(0003579)
moo (reporter)
2011-06-03 15:23

no, it's not a console issue. i can
amulecmd -c 'show dl' > file.txt
i can open it and it's not good characters

OS: openwrt, maybe lack of locale support in libc... i'll trace this issue down when i have enough time

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-06-03 09:38 moo New Issue
2011-06-03 09:38 moo Operating System => Any
2011-06-03 14:32 sturedman Note Added: 0003577
2011-06-03 15:23 moo Note Added: 0003579


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker