View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001117aMuleMiscpublic2007-06-04 20:462008-03-21 16:22
Reporterskolnick 
Assigned ToXaignar 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product VersionSVN 
Target VersionFixed in VersionSVN 
Summary0001117: aMule will not show kad status
DescriptionJust that. The arrows both get green, showing the kad status, but next to it there is no "kad:OK" or anything, just the server name. It seems not to be related to the font I use, since I've tried almost all the legible fonts in my system (with different sizes too) and the behavior is always the same. It does appear, however, sometimes, but it seems to be rendom. Mainly when there is a change in kad status, it will appear briefly, then dissapear again.

Thanks!
Steps To ReproduceStart aMule, connect to ed2k and kad, wait some seconds. It will disappear the status.
TagsNo tags attached.
Fixed in Revision
Operating SystemAny
Attached Filespng file icon status.png [^] (5,259 bytes) 2007-06-04 20:46

- Relationships

-  Notes
(0002739)
Xaignar (manager)
2008-03-21 16:22

This has been fixed in recent SVN.

Thanks for reporting the problem.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-06-04 20:46 skolnick New Issue
2007-06-04 20:46 skolnick File Added: status.png
2007-06-04 20:46 skolnick Operating System => Any
2008-02-22 02:01 Xaignar Status new => assigned
2008-02-22 02:01 Xaignar Assigned To => Xaignar
2008-03-21 16:22 Xaignar Status assigned => resolved
2008-03-21 16:22 Xaignar Fixed in Version => SVN
2008-03-21 16:22 Xaignar Resolution open => fixed
2008-03-21 16:22 Xaignar Note Added: 0002739


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker