View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001201aMuleMiscpublic2007-11-14 21:252010-07-06 17:25
Reporterkubrick 
Assigned ToGonoszTopi 
PrioritynormalSeveritytweakReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product VersionSVN 
Target VersionFixed in Version2.2.3 
Summary0001201: Auto-sort download queue causes problems on Mac
DescriptionWhen "Auto-sort download queue" is active on Macs (Tiger & Leopard) lines disappear as their content changes. In the attatched sreenshot, this is the first grey line. It does the same thing in the uploads list.
TagsNo tags attached.
Fixed in Revision9200
Operating SystemMac OS X (Tiger & Leopard) + wxMac 2.8.6
Attached Filespng file icon Problem with autosort.png [^] (83,142 bytes) 2007-11-14 21:25

- Relationships

-  Notes
(0002440)
kubrick (reporter)
2007-11-15 17:16

I forgot to mention : the lines disappear only when a popup menu is displayed (by right clicking in the list).
(0002442)
eisa01 (reporter)
2007-11-17 21:10

I'm seeing similar things as well. If I have more than one transfer, and at least two are expanded, the sorting will mix and match the lines so you can't really know which line corresponds to which file.
(0002837)
kubrick (reporter)
2008-06-26 10:10

The problem is still here in 2.2.1, and it's getting worse ! Now when you right click on a list item, the disappearing lines problem occurs and, more than half of the time, clicking on the menu's items has no effect (the pop up menu disappear, that's all).
(0002897)
kubrick (reporter)
2008-08-05 20:09

The problem is still here in 2.2.2rc2 with wxMac 2.8.8
(0002918)
kubrick (reporter)
2008-08-20 09:38
edited on: 2008-08-22 20:43

Of course, the problem remains in 2.2.2...

(Though bug 0001368 is much more annoying)
      (c'mon guys!)

modifié le : 08-22-08 20:43
(0003038)
kubrick (reporter)
2009-01-07 08:03

Bug still here in 2.2.3
(0003061)
Wuischke (manager)
2009-01-17 22:55

Sorry, developers don't check this as often as they should.

Unfortunately no clue about this, does this happen on all Mac OS X versions?
(0003457)
GonoszTopi (administrator)
2010-07-06 17:25

This issue should be fixed by 2.2.3. I believe kubrick refers to bug 0001368 in note 3038.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-11-14 21:25 kubrick New Issue
2007-11-14 21:25 kubrick File Added: Problem with autosort.png
2007-11-14 21:25 kubrick Operating System => Mac OS X (Tiger & Leopard) + wxMac 2.8.6
2007-11-15 17:16 kubrick Note Added: 0002440
2007-11-17 21:10 eisa01 Note Added: 0002442
2007-11-17 21:10 eisa01 Note Added: 0002443
2007-11-17 21:10 eisa01 Note Added: 0002444
2007-11-18 02:20 Kry Note Deleted: 0002443
2007-11-18 02:21 Kry Note Deleted: 0002444
2008-06-26 10:10 kubrick Note Added: 0002837
2008-08-05 20:09 kubrick Note Added: 0002897
2008-08-20 09:38 kubrick Note Added: 0002918
2008-08-22 20:43 kubrick Note Edited: 0002918
2009-01-07 08:03 kubrick Note Added: 0003038
2009-01-17 22:55 Wuischke Note Added: 0003061
2009-01-17 22:55 Wuischke Status new => acknowledged
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Fixed in Revision => 9200
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Note Added: 0003457
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Assigned To => GonoszTopi
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Status acknowledged => resolved
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Resolution open => fixed
2010-07-06 17:25 GonoszTopi Fixed in Version => 2.2.3


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker