View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000079aMuleMiscpublic2004-07-04 10:542004-07-18 15:12
Reporterericj 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritycrashReproducibilityalways
StatusclosedResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000079: display/buttons/console become blank after running for some time..
DescriptionThis may be a amd64 related bug, but here's what happens:

After amule has been running for a while (4 hours?), the console becomes blank. You can still click on the top buttons, but all you see is a solid gray bar. The 'content' windows are still displayed, but nothing is really in them.

It pretty much renders amule useless, and requires a restart.

Note that it doesn't crash or stop 'running' in anyway.
Additional Informationamd64 on gentoo.
TagsNo tags attached.
Fixed in Revision
Operating System
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000129)
Jacobo221 (updater)
2004-07-08 01:55

Does it keep downloading? If yes, then you probably left dome aMule window in the background or behind hte main window.
If not, then please report a backtrace in the backtraces forum.
Read this for backtrace reporting: http://www.amule-project.net/amule/thread.php?threadid=298&sid= [^]
Greetigns!
(0000162)
Kry (manager)
2004-07-18 15:12

Seems like a consequesnce of either GTK2 or RSB. Both should be ok on wx2.5.1, so I'm closing this bug.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2004-07-04 10:54 ericj New Issue
2004-07-08 01:55 Jacobo221 Note Added: 0000129
2004-07-18 15:12 Kry Status new => closed
2004-07-18 15:12 Kry Note Added: 0000162


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker